Zagreb, 30. ožujka 2020. - Iz tvrtke CoSport, službenog distributera ulaznica za Olimpijske igre 2020. u Tokiju, stigla je u Hrvatski olimpijski odbor (HOO) obavijest o navonastalim prilikama, uslijed odgode Igara za 2021. godinu:

"Zbog službenog odgađanja Olimpijskih igara u Tokiju, želimo vas izvijestiti da predstavnici CoSporta nastavljaju raditi kako članovi obitelji HOO-a, partneri i navijači ne bi ostali uskraćeni za gledateljsko iskustvo Igara u Tokiju.

Otkako smo prije godinu dana pokrenuli prodaju ulaznica, CoSport je ostvario rekordno veliku potražnju za Igrama u Tokiju s raznolikim rasponom mogućnosti od pretprodaje članstvu HOO-a do lutrijskih listića te pokretanja prodaje ulaznica širokoj javnosti.

Surađujemo s Međunarodnim olimpijskim odborom (MOO) i Organizacijskim odborom Igara u Tokiju u planiranju i praćenju procesa glede kupovine, logistike i drugih varijabli. Komuniciramo s kupcima, a preko službene stranice CoSport.com/update, čija će provedba potrajati neko vrijeme, molimo za vaše strpljenje dok se ti procesi razvijaju."