Ispis

Zagreb, 9. svibnja 2019. – Hrvatski olimpijski odbor i  CoSport, službeni distributer ulaznica i turističkih aranžmana za OI Tokio 2020., objavljuju da je od danas otvoren sustav online narudžbe na mrežnoj stranici: https://www.cosport.com/. Od 9. do 31. svibnja 2019. razdoblje je podnošenja zahtjeva za pojedinačne ulaznice, dok će prodaja hotelskog smještaja i paketa ulaznica startati 20. lipnja 2019. 

Svečanost otvaranja Olimpijskih igara u Tokiju održat će se 24. srpnja 2020., a potom slijedi šesnaest dana natjecanja za koja se očekuje veliko zanimanje svjetske javnosti te velika potražnja za ulaznicama.

Iako će CoSport nuditi ulaznice u različitim fazama prije i tijekom Olimpijskih igara, prijava u razdoblju podnošenja zahtjeva navijačima nudi najveću mogućnost osiguravanja kupnje najtraženijih ulaznica.

Ovo razdoblje navijačima pruža mogućnost izrade popisa ulaznica za najdraža im natjecanja. U sljedećem koraku, ukoliko će CoSport moći ispuniti tu neobvezujuću narudžbu iz fonda ulaznica koje Hrvatskoj osigurava Organizacijski odbor Tokio 2020, navijači će iste moći i kupiti. Preostale ulaznice dodijeljene Hrvatskoj bit će dostupne na osnovi prava prvenstva tijekom prodajne faze, čiji početak se očekuje 27. lipnja 2019.


Kako bi si osigurali pojedinačne ulaznice u početnoj prodajnoj fazi, hrvatski državljani se pozivaju da otvore cosport.com račun i podnesu neobvezujući zahtjev za ulaznicama do 31. svibnja 2019. Svi zahtjevi koji budu uspješno podnijeti do krajnjeg roka jednako će se razmatrati bez obzira na datum kad su podnijeti unutar faze podnošenja zahtjeva. Zainteresirani kupci trebaju pažljivo razmotriti raspored natjecanja, mjesta održavanja natjecanja, budžet i druge faktore prije podnošenja zahtjeva. Na kraju faze podnošenja zahtjeva, promjena zahtjeva za ulaznicama neće biti dozvoljena. Jednom kad je popis napravljen, CoSport će potvrditi koje od traženih ulaznica će biti ponuđene za kupovanje do 26. lipnja 2019. Plaćanje mora biti obrađeno do 27. lipnja 2019.

Hotelski i paketi ulaznica CoSporta bit će dostupni hrvatskoj javnosti isključivo putem cosport.com-a počevši od 20. lipnja 2019. Ti će paketi kombinirati širok raspon ulaznica, smještaj u hotelima s tri ili četiri zvjezdice, doručak i stručno vodstvo iskusne CoSport ekipe i dobro upućenih lokalnih domaćina, od kupovine do odlaska.

„CoSport koristi dobro poznavanje Japana i priprema se za doček navijača hrvatske momčadi s uzbudljivom raznolikošću paketa pojedinačnih ulaznica ili paket aranžmana“, rekao je predsjednik CoSporta Robert F. Long. „Naši paketi ulaznica i paket aranžmana pojednostavljuju prisustvovanje OI Tokio 2020. tako da se naši gosti mogu usredotočiti na uživanje u tom jedinstvenom iskustvu. Jednom kad prodaja započne, bit će puno opcija za izbor, ali najbolji paketi sigurno će se brzo rasprodati“.

Sve ponude koje uključuju ulaznice za OI Tokio 2020. bit će isključivo dostupne putem cosport.com, jedinog službenog agenta za ulaznice u Sjedinjenim Američkim Državama za Olimpijske igre 2020. Detalji o prodajnom procesu, redoslijedu događaja, cijenama, odredbama i uvjetima, dostupni su na cosport.com.

„Nema puno iskustava koja toliko vesele naše sportaše i navijače poput prisustvovanja Igrama i sudjelovanja u olimpijskom iskustvu, rekao je Ranko Ćetković pomoćnik glavnog tajnika za marketing. Zajedno s CoSportom, uzbuđeni smo što pozivamo navijače hrvatske momčadi širom zemlje na sudjelovanje u tom jedinstvenom iskustvu“.


Posjetite službenu stranicu www.tokyo2020.org za najnovije informacije o pripremi grada domaćina Tokija za dobrodošlicu svijetu u srpnju 2020.