Ispis

Zagreb, 19. studenoga 2018. - Za kraj mjeseca (28. i 29.) studenoga Hrvatski olimpijski odbor organizira u Zagrebu Godišnji kongres trenera, na kojem će eminentni hrvatski stručnjaci kroz predavanja, radionice i panel diskusiju predstaviti vlastita iskustva i trendove u trenažnom procesu raznih sportova. Kongres u zagrebačkom hotelu Panorama otvorit će naš najtrofejniji veslački trener Nikola Bralić.

Tema njegova izlaganja je motivacija sportaša kao faktora uspjeha u postizanju vrhunskih rezultata, uslijedit će interaktivne radionice ekipnih, pojedinačnih i borilačkih sportova, a za kraj prvog dana predviđena je iznimno atraktivna panel diskusija. Za istim stolom su: Lino Červar, Zlatko Dalić, Ivica Tucak, Nikola Bralić, Edo Fantela i Mladen Katalinić, a ponudit će odgovor na pitanje što mora biti vrhunski trener - stručnjak, vizionar ili nešto treće?

Drugi dan (29. studenoga) obilježit će predavanja trojice bivših dekana Kineziološkog fakulteta (Milanović, Jukić, Knjaz), ponovno tri interaktivne radionice te završno predavanje na temu dual (dvojne) karijere sportašica i sportaša.

Kongres je otvoren za predstavnike medija, a svi zainteresirani za sudjelovanje na radionicama mogu se prijaviti na e-mail HOO-ova Odjela za razvojne programe: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
(hoo/vk)

Poziv za godišnji kongres trenera 28 i 29. studenog 2018. godine
Godišnji kongres trenera 28. i 29. studenog 2018. godine
Obrazac za prijavu na radionice 28. i 29. studenog 2018. godine