U nominaciji Europskog i Međunarodnoga stolnoteniskog saveza a po izboru Eurosporta, Tamara Boroš, najbolja hrvatska stolnotenisačica, primila je u ponedjeljak, 18. listopada 2004. godine u Lausann...

U nominaciji Europskog i Međunarodnoga stolnoteniskog saveza a po izboru Eurosporta, Tamara Boroš, najbolja hrvatska stolnotenisačica, primila je u ponedjeljak, 18. listopada 2004. godine u Lausannei u Olimpijskom muzeju priznanje za najbolju europsku stolnotenisačicu. Tamara Boroš primila je nagradu u društvu najboljih sportaša i sportašica iz 27 sportova poput Jelene Isinbajeve, Jane Kločkove, Rogera Federera, Pietera van den Hoogenbanda.

Tako je Tamara Boroš službeno dobila potvrdu da je jedina Europljanka koja se dostojno nosi s Azijatkinjama koje dominiraju u ovom sportu. Samo u Kini ima 200 milijuna stolnotenisača, a to je više nego što cijela Europa uopće ima sportaša, izjavila je Tamara Boroš, proslavljajući sa svojim sponzorima ovu nagradu poduprtu osvajanjem srebrne i brončane medalje na EP i petim mjestom na Olimpijskim igrama.