Zagreb, 8. ožujka 2021. - Ured za programe lokalnog sporta Hrvatskog olimpijskog odbora objavljuje poziv za slanje prijava na natječaj za korisnike programa Od sportske škole do Olimpijskih igara za 2021. godinu. Natječaj je otvoren do 16. travnja 2021. godine.

U privitku su dostavljeni svi potrebni materijali, a za ispravnu prijavu potrebno je ispuniti obrasce prema donjim uputama:

- Ispunjava se samo dokument Obrasci - PZ za program Od športske škole do OI 2021. Ne ispunjavati Obrazac Izvješće, taj obrazac ispunjavaju korisnici koji budu uvršteni u program.

- Programski zahtjevi nalaze se u obliku Excel tablice - jedan dokument, a kada ga otvorite, sadrži tri radna lista tj. Obrazac 1, Obrazac 2, Obrazac 3. Programski zahtjev koji ulazi u razmatranje za uvrštenje u Program mora sadržavati sva tri ispunjena obrasca i priloženu ponudu s valjanim datumom izdavanja. Ponudu/e je potrebno priložiti na kraj dokumenta, ne ulagati u Obrasce.

Ako se prilaže više ponuda od različitih dobavljača, artikli iz svih ponuda se upisuju u jedan Obrazac 2.- Troškovnik i na kraju se izračunava ukupan iznos. Svaki programski zahtjev treba imati samo jedan Troškovnik, u koji su upisani svi artikli sa svih ponuda, a ne za svaku ponudu poseban Troškovnik.

Najljubaznije molimo da se dostavljaju originali programskog zahtjeva (a ne kopije prve stranice) s potpisom i pečatom Sportske zajednice i korisnika programa.

Za sva pitanja i dodatne informacije obratite se na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili tel. (0)1 3650 558. 

 

PRILOG:  Poziv_Od_sportske_škole_do_OI_2021.

Obrazac_izvješće_Od_sportske_škole_do_OI_2021.

Obrasci_PZ_za_program_Od_sportske_škole_do_OI_2021. 

Pravila_Od_sportske_škole_do_OI