Zagreb, 8. ožujka 2021. - Ured za programe lokalnog sporta Hrvatskog olimpijskog odbora uputio je poziv za prijave na natječaj prijedloga korisnika programa Aktivne zajednice za 2021. godinu. Natječaj je otvoren do 16. travnja 2021. godine.

U privitku su svi potrebni materijali za prijavu na natječaj, a da bi ih se pravilno ispunilo, od pomoći mogu biti i donje upute: 

 - Ispunjava se samo dokument Obrasci - PZ za program Aktivne zajednice 2021. Ne ispunjavati Obrazac Izvješće, taj obrazac ispunjavaju korisnici koji budu uvršteni u program.

- Programski zahtjevi nalaze se u obliku Excel tablice - jedan dokument, a kada ga otvorite sadrži četiri radna lista tj. Obrazac 1, Obrazac 2, Obrazac 3 i Obrazac 4. Programski zahtjev koji ulazi u razmatranje za uvrštenje u Program mora sadržavati sva četiri ispunjena obrasca i priloženu ponudu. Ponudu/e priložiti na kraj dokumenta, a ne ulagati u Obrasce.

- Ako se prilaže više ponuda od različitih dobavljača, artikli iz svih ponuda se upisuju u jedan Obrazac 2.- Troškovnik i na kraju se izračunava ukupan iznos. Svaki programski zahtjev treba imati samo jedan Troškovnik u koji su upisani svi artikli sa svih ponuda, a ne za svaku ponudu poseban Troškovnik.

- Ovisno tko je partner u Programu, tako se i ispunjava i obrazac 3. - Jamstvo. Ako je partner Sportska zajednica, ispunjava se Jamstvo Sportske zajednice (str. 1) i prilaže izvadak iz stranice Programa javnih potreba (PJP), ako je partner netko drugi (klub, tvrtka, ostali..) ispunjava se Jamstvo Partnera.(str 2.) Ako ima više ponuda, za svaku ponudu se na obrascu Jamstva izračunava iznos koji SZ ili Partner plaća dobavljaču.

Najljubaznije molimo da se dostavlja original programskog zahtjeva (a ne kopija prve stranice), s potpisom i pečatom Sportske zajednice i korisnika programa. 

Za sva pitanja i dodatne informacije obratite se na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili tel. (0)1 3650 558. 

 

PRILOG: Poziv_Aktivne zajednice 2021.

Obrazac_izvjesce_za_program_Aktivne _zajednice_2021

Obrasci_PZ_za_program_Aktivne_zajednice_2021.

Pravila_Aktivne_zajednice