Pazin, 29. studenoga 2019. - U nazočnosti brojnih uglednika, ponajviše iz Istre i grada Pazina, na svečanosti u tom gradu otvorena je nova poslovna zgrada tvrtke Ghia Staff d.o.o. Predsjednik Uprave Ghia grupe Ivan Kalac zahvalio je gostima na dolasku i na taj način iskazanoj podršci tvrtkama Ghia Staff i Ghia Sport. Ispred Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) svečanosti je nazočio Siniša Krajač, pomoćnik glavnog tajnika HOO-a za programe sporta na lokalnoj razini.

U pozdravnom govoru Krajač je istaknuo da, uz skrb o vrhunskom sportu, HOO podjednako brine i o sportu na lokalnoj razini, čiji se programi prvenstveno odnose na razvoj sporta djece i mladeži.
- Zahvalio bih se tvrtki Ghia Sport kao našem dugogodišnjem partneru koji putem sponzorstva i vrijednih donacija pomaže u realizaciji sportskih projekata na lokalnoj razini - kazao je Krajač.
Među govornicima je bio i nekadašnji direktor teniskog Croatia Opena u Umagu, Slavko Rasberger, koji je u nostalgičnom podsjetniku evocirao uspomene na početke poslovne suradnje umaškog ATP turnira s tada još mladom, ali vrlo ambicioznom pazinskom tvrtkom.
Ghia Staff d.o.o. utemeljena je prije više do 15 godina, dok je Ghia Sport d.o.o. nastala 2007. godine kao dio Ghia grupe te se u svom poslovanju specijalizirala za inženjering, proizvodnju, prodaju i montažu vrhunske sportske opreme i rekvizita, a postala je i ponosni partner Hrvatskog olimpijskog odbora. (hoo/vk)