Zagreb, 18. studenoga 2019. - Kao i prethodnih godina Središnji državni ured za šport (SDUŠ) organizirat će informativne radionice s ciljem educiranja i pomaganja predstavnicima sporta na lokalnoj razini u pripremi programskih prijedloga za prijavljivanje na Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja i Natječaj za sufinanciranje športskih programa obuke neplivača „Hrvatska pliva“ u 2020. godini, a koje su namijenjene udrugama iz sustava športa kao potencijalnim prijaviteljima. Sudionici radionica moći će dobiti sve relevantne informacije o postupku prijave na spomenute natječaje.

Radionice će se održavati u Središnjem državnom uredu za šport, Savska cesta 28/I, Zagreb, u sljedećim terminima: 25. i 29. studenoga 2019. u 10 sati te 2., 6., 9., 13., 16., i 20. prosinca 2019. u 10 sati, a predviđeno trajanje svake od njih je dva sata.

Radi ograničenog broja mjesta (ukupno 15 po radionici), ispred pojedine udruge moguća je prijava za najviše dvije osobe.

Sve dodatne pojedinosti, uključujući i obrazac za prijavu, nalaze se na sljedećoj poveznici https://sdus.gov.hr/vijesti/1140