Aktivnosti - sport na lokalnoj razini

Pazin, 29. studenoga 2019. - U nazočnosti brojnih uglednika, ponajviše iz Istre i grada Pazina, na svečanosti u tom gradu otvorena je nova poslovna zgrada tvrtke Ghia Staff d.o.o. Predsjednik Uprave Ghia grupe Ivan Kalac zahvalio je gostima na dolasku i na taj način iskazanoj podršci tvrtkama Ghia Staff i Ghia Sport. Ispred Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) svečanosti je nazočio Siniša Krajač, pomoćnik glavnog tajnika HOO-a za programe sporta na lokalnoj razini.

Zagreb, 18. studenoga 2019. - Kao i prethodnih godina Središnji državni ured za šport (SDUŠ) organizirat će informativne radionice s ciljem educiranja i pomaganja predstavnicima sporta na lokalnoj razini u pripremi programskih prijedloga za prijavljivanje na Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja i Natječaj za sufinanciranje športskih programa obuke neplivača „Hrvatska pliva“ u 2020. godini, a koje su namijenjene udrugama iz sustava športa kao potencijalnim prijaviteljima. Sudionici radionica moći će dobiti sve relevantne informacije o postupku prijave na spomenute natječaje.

Knin, 14. studenoga 2019. - Ured za programe sporta na lokalnoj razini Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) i Središnji državni ured za šport (SDUŠ) organizirali su u Kninu iznimno korisnu edukaciju za predstavnike lokalnih sportskih zajednica. Edukativni skup, kojem je u tamošnjoj Gradskoj vijećnici domaćin bila Zajednica sportova grada Knina, uz potporu Gradskog poglavarstva i gradonačelnika Marka Jelića, obilježila je “Radionica za prijavitelje na natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja”. Pred sedamdeset nazočnih radionicu je vodila SDUŠ-ova načelnica Sektora za potporu sustavu športa Martina Jeričević.