Aktivnosti - sport na lokalnoj razini

Zagreb, 19. ožujka 2020. - Uslijed pojačanih mjera zaštite ljudi tijekom pandemije koronavirusa, s preporukom i zabranom okupljanja većeg broja ljudi, i priredbe Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) u suradnji sa sportskim zajednicama lokalne razine moraju se odgađati. Za jednu takvu stigla je obavijest iz HOO-ova ureda za programe sporta na lokalnoj razini, a odnosi se na iznimno popularni Olimpijski festival dječjih vrtića (OFDV). U dopisu županijskim i gradskim sportskim zajednicama, koji je potpisao pomoćnik glavnog tajnika HOO-a za programe lokalnog sporta Siniša Krajač, stoji:

Zagreb, 9. ožujka 2020. - Glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Josip Čop i njegov pomoćnik za programe sporta na lokalnoj razini Siniša Krajač priredili su u prostorijama nacionalne olimpijske udruge prijam za dvočlano damsko izaslanstvo iz Koprivnice. Predvodila ga je dogradonačelnica Koprivnice Ksenija Ostriž, a s njom u društvu bila je bivša trofejna rukometašica RK Podravka Božica Gregurić, iz igračkih dana poznata i pod prezimenom Palčić.

Pazin, 29. studenoga 2019. - U nazočnosti brojnih uglednika, ponajviše iz Istre i grada Pazina, na svečanosti u tom gradu otvorena je nova poslovna zgrada tvrtke Ghia Staff d.o.o. Predsjednik Uprave Ghia grupe Ivan Kalac zahvalio je gostima na dolasku i na taj način iskazanoj podršci tvrtkama Ghia Staff i Ghia Sport. Ispred Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) svečanosti je nazočio Siniša Krajač, pomoćnik glavnog tajnika HOO-a za programe sporta na lokalnoj razini.