Aktivnosti - sport na lokalnoj razini

Karlovac, 11. listopada 2019. - Karate klub Karlovac 1969 proslavio je u Gradskom kazalištu Zorin dom 50. godina uspješnog djelovanja. Svečanosti su nazočili brojni uglednici, a između ostalih: župan Karlovačke županije Damir Jelić, gradonačelnik Karlovca Damir Mandić, predsjednik Hrvatskog karate saveza Davor Cipek, predstavnik Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač u društvu legendarnog borca Vjekoslava Šafranića... Nakon što je pozdravio sve nazočne, o počecima i polstoljetnom djelovanju KK Karlovac govorio je predsjednik kluba Želimir Feitl.

Staro Petrovo Selo, 8. rujna 2019. - Posredovanjem svoga Odjela za programe sporta na lokalnoj razini, Hrvatski olimpijski odbor (HOO) potiče i podržava sportske aktivnosti u malim sredinama. HOO je tako sudjelovao i u zanimljivom događaju, održanom 8. rujna 2019. godine, u živopisnom mjestu Laze, šest kilometara od općinskog središta Starog Petrova Sela. Vrijedni domaćini priredili su 26. izdanje memorijalnog nogometnog turnira Hrvatski sokoli, na kojem je nazočio i pomoćnik glavnog tajnika HOO-a za programe lokalnog sporta Siniša Krajač.

Slunj, 31. kolovoza 2019. - Posljednjeg dana kolovoza Slunj je bio domaćin prvog međunarodnog sportskog susreta prijateljstva u malom nogometu i rukometu. Susreti su zamišljeni kao zbližavanje kroz sport djece slunjskog kraja i Unsko-sanskog kantona iz susjedne Bosne i Hercegovine. Cjelokupna manifestacija započela je postrojavanjem ekipa u sportskoj dvorani Srednje škole Slunj i pozdravnim govorima dužnosnika. Pomoćnik glavnog tajnika HOO-a za sport na lokalnoj razini Siniša Krajač nazočio je premijernom izdanju ovog projekta, iskazujući mu na taj način i podršku Hrvatskog olimpijskog odbora.