Zagreb, 24. rujna 2020. - Na sjednici u četvrtak Vlada Republike Hrvatske imenovala je Tomislava Družaka državnim tajnikom za sport u novoutemeljenom Ministarstvu turizma i sporta. Nastavak je to Družakova obnašanja iste dužnosti, započeto u siječnju ove godine u sklopu tadašnjeg Središnjeg državnog ureda za šport (SDUŠ). Na novoj/staroj dužnosti Tomislavu Družaku ukazano je povjerenje kroz četverogodišnji mandat. 

 

Vodeći dužnosnici Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) - predsjednik Zlatko Mateša i glavni tajnik Josip Čop - čestitali su Tomislavu Družaku "reizbor" na dužnost državnog tajnika za sport: 

 

Poštovani gospodine Družak, 

s osobitim zadovoljstvom primili smo na znanje službenu potvrdu Vašeg ostanka na dužnosti državnog tajnika za sport. Vjerujemo da će se naša dosad vrlo konstruktivna suradnja, posebno u pomaganju hrvatskom sportu i sportaši(ca)ma u uvjetima aktualne pandemije, nastaviti i u budućnosti. U osobno ime i u ime cjelokupne hrvatske olimpijske obitelji čestitamo Vam imenovanje na tu prestižnu, ali i odgovornu dužnost.