Ispis

Zagreb, 3. listopada 2017. - Na Zagrebačkom velesajmu od četvrtka, 5. do nedjelje 8. listopada odrzat će se najveći sportski sajam u ovom dijelu Europe - Sportfest 2017. Na više od 10.000 četvornih metara sajamskog prostora predstavit će se tvrtke i udruge koje posluju u sportskoj industriji, od proizvoda, projekata do ideja.


Hrvatski olimpijski odbor (HOO), jedan od partnera Sajma, predstavit će dio sportskih i marketinških djelatnosti posebice u novom olimpijskom ciklusu. Posjetitelji Sportfesta na kojem sudjeluju brojne sportske tvrtke i udruge, imat će prigodu vidjeti vrhunska rješenja sportske odjeće tvrtke 4F koja je službeni sponzor HOO-a i hrvatskih olimpijaca do Tokija 2020., te se susresti s vrhunskim hrvatskim sportašima.


HOO se pridružuje radu konferencija, predavanjima o mogućnostima korištenja fondova EU Erasmus+sport koje će predstaviti koordinatorica HOO-a za programe EU Alma Papić te o nutricionizmu i sportskoj prehrani o kojoj će predavanje održati voditeljica programa zdravstvene skrbi, nutricionistica Mimi Vurdelja.

(hoo/rj)