Zagreb, 28. kolovoza 2017. - Hrvatska turistička zajednica (HTZ), zlatni partner Hrvatske olimpijske obitelji HOO-a koja će to biti sve do Olimpijskih igara u Tokiju 2020. i Hrvatski olimpijski odbor (HOO) dogovorili su nastavak vrlo uspješne travanjske promocije Hrvatske i njenih turističkih potencijala u kampanji "Epic Week in Croatia" (http://feeds.croatia.hr/epic-week/ ).

 

Do tjedna iz snova u Hrvatskoj kako glasi promotivna poruka, moguće je stići odabirom 7 od 200 stvari koje želite doživjeti i vidjeti u Hrvatskoj, a potrebno je samo kliknuti na stranicu kampanje www.epicweek.hr. Glavna nagrada u ovoj kampanji koja se provodi samo digitalno a mogu sudjelovati svi, turističko je putovanje za dvije osobe.

 

U travanjskom izdanju Epic Weeka (#EpicWeek) sudjelovali su izuzetno uspješni promotori Hrvatske u svijetu, olimpijci zlatna atletičarka u bacanju diska Sandra Perković, zlatni veslači Martin i Valent Sinković i jedriličari Šime Fantela i Igor Marenić, te osvajačica brončanog odličja u skoku u vis Blanka Vlašić i brončani u boksu Filip Hrgović. Oni su putem svojih društvenih mreža pozivali svoje fanove da se uključe u nagradnu igru i osvoje tjedan iz snova u Hrvatskoj. Učinit će to i ovaj put, a pridružit će im se i srebrni olimpijac, veslač Damir Martin.

 

Hrvatska turistička zajednica koja je redoviti pokrovitelj Hrvatske kuće na Olimpijskim igrama od Atene 2004. do Rija 2016., godine povijesnog uspjeha hrvatskog sporta u kojoj su olimpijci osvojili deset olimpijskih medalja, gotovo je dva desetljeća proaktivan i pouzdan partner HOO-u, uključen u hrvatski i svjetski olimpijski pokret. (hoo/rj)