Ispis

Zagreb, 9. svibnja 2017. – Hrvatski olimpijski odbor (HOO) čestitao je hrvaču Ivanu Lizatoviću i hrvatskim karatistima na uspješnim europskim nastupima.

Ivan Lizatović osvojio je broncu u kategoriji do 59 kilograma na Europskom prvenstvu u Novom Sadu. „Od srca ti čestitamo na osvojenoj brončanoj medalji! Uvrstio si se među samo pet hrvatskih hrvača koji su od samostalnosti na europskim prvenstvima osvojili odličje. Velika je to potvrda tvog talenta i mogućnosti kao i nagrada za uporan i predan rad. Iskrene čestitke upućujemo tvom treneru, čitavom stručnom stožeru kao i čelnicima Hrvatskog hrvačkog saveza koji su svi zajedno svojim znanjem i stručnošću dali svoj doprinos ovom za hrvatsko hrvanje značajnom rezultatu“ stoji u čestitki HOO-a.

 

Hrvatska karate reprezentacija u borbama u sastavu Ante Mrvičić, Enes Garibović, braća Andjelo i Ivan Kvesić, Ivan Martinac, Zvonimir Živković i Alan Šurbek osvojila je ekipnu brončanu medalju na Europskom prvenstvu u karateu u turskom gradu Kocaeliju. U čestitki upućenoj predsjedniku Hrvatskog karate saveza Stjepanu Čelanu piše: „Najiskrenije čestitamo na još jednom uspjehu hrvatskog karatea – ekipnoj brončanoj europskoj medalji! Čestitke upućujemo članovima hrvatske karate reprezentacije u borbama Anti Mrvičiću, Enesu Gariboviću, Andjelu i Ivanu Kvesiću, Ivanu Martincu, Zvonimiru Živkoviću i Alanu Šurbeku kao i njihovom izborniku te svim članovima stručnog stožera. Osvojenih 74 medalja na seniorskim Europskim prvenstvima od samostalnosti te najmanje jedna osvojena medalja u svakoj od prošlih 15 godina najbolji su dokaz kvalitete rada i stručnosti u Hrvatskom karate savezu“. (hoo/msč)