Zagreb, 19. studenog 2015. (HOO/MZOS) - Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Hrvatski olimpijski odbor pozivaju predstavnike neprofitnih sportskih udruga, jedinica lokalne i područne samouprave, neprofitnih javnih ustanova koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja, razvojnih agencija i lokalnih akcijskih grupa na info dan o programu Erasmus+:Sport koji će se održati 15. prosinca 2015. u Zagrebu (MZOS, Donje Svetice 38) s početkom u 9:00 sati.

 

Cilj info dana je predstaviti mogućnosti korištenja potpora u okviru programa Erasmus+:Sport svim zainteresiranim dionicima i potencijalnim korisnicima programa u Republici Hrvatskoj.

Prijave za sudjelovanje podnose se putem online obrasca. Prijave podnesene na bilo koji drugi način neće se uzimati u obzir. Svaka organizacija može prijaviti najviše jednog sudionika. Prijave se prihvaćaju redoslijedom zaprimanja do popunjenosti kapaciteta dvorane, a najkasnije do 8. prosinca 2015. u 16:00 sati.

Najkasnije dan prije održavanja info dana sudionicima će biti dostavljena potvrda o sudjelovanju koju moraju predočiti na ulazu u ministarstvo.

Informacije o programu info dana mogu se dobiti telefonski na broju 01/3650-500.

Program

Online obrazac za prijavu