Olimpijske vijesti

Zagreb, 29. svibnja 2020. - Samostalna služba Sportske inspekcije Središnjeg državnog ureda za šport (SDUŠ) obavila je u petak, 29. svibnja 2020. godine, inspekcijski nadzor u Hrvatskom olimpijskom odboru (HOO).

Zagreb, 26. svibnja 2020. - Pod predsjedavanjem čelnika Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatka Mateše, u Zagrebu je održana 39. redovna sjednica Vijeća nacionalne olimpijske udruge. U radu prvog zasjedanja u fizičkom sazivu, nakon dvomjesečnih elektroničkih sjednica, sudjelovalo je svih 15 članova u aktualnom mandatu.

Zagreb, 25. svibnja 2020. - Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša sazvao je za utorak, 26. svibnja 2020. godine, 39. redovnu sjednicu Vijeća HOO-a, prvu u fizičkom sazivu nakon dvomjesečnih elektroničkih sjednica. U uvodnom dijelu predviđena su dva izlaganja - o mjerama Vlade RH za saniranje štete sportskog sektora, uzrokovane pandemijom COVID-19, govorit će državni tajnik za sport Tomislav Družak, a nakon njega, o stanju sporta u EU u vrijeme koronavirusne krize članove Vijeća upoznat će HOO-ova koordinatorica za programe EU Alma Papić.

Potkategorije

Preporuke za zaštitu od koronavirusa


Preporuke za očuvanje zdravlja sportaša

Preporuke HZJZ-a za treninge/pripremne utakmice i športsko-rekreativne aktivnosti na otvorenim športskim objektima 

Opće higijenske mjere

 

Kontakt epidemiologa u dežurstvu: 098 / 22 77 53
Kontakt za sve koji dolaze iz inozemstva: 0800 99 99
Dodatni kontakti za sudionike u sportu: 099 / 210 23 28, 01 / 36 50 565
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

E-mail adrese za sve upite: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Službene stranice Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu

113 – Novi pozivni centar za sva pitanja vezana uz koronavirus