Olimpijske vijesti

Zagreb, 8. srpnja 2020. - Pod striktnim antivirusnim mjerama (mjerenje temperature, dezinfekcija ruku, zaštitne maske) u zagrebačkom hotelu Westin održana je pretposljednja ovogodišnja sjednica skupštine Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), a ujedno i posljednja u aktualnom sazivu. Sedamdesetak članova skupštine jednoglasno je prihvatilo izmijenjeni Financijski plan HOO-a za 2020. godinu, umanjen za 43 milijuna kuna u odnosu na planiranih 193,9 milijuna kuna, kao i smanjenje sredstava za olimpijske programe - OI Tokio 2020. za 37 posto te i ZOI Peking 2022. za 16 posto.

Zagreb, 7. srpnja 2020. - U srijedu (8. srpnja) u zagrebačkom hotelu Westin održat će se posljednja sjednica skupštine Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) u aktualnom sazivu. Naravno, za ukupno 55. skupštinsko zasjedanje HOO-a predviđeno je poštivanje svih antivirusnih mjera Nacionalnog stožera Civilne zaštite RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (mjerenje temperature, dezinfekcijska sredstva, maske i sl.).

Zagreb, 24. lipnja 2020. - Izmjenom i dopunom Financijskog plana za 2020. godinu, Hrvatski olimpijski odbor (HOO) će u prihodovnoj stavci imati oko 43 milijuna kuna manje u odnosu na planirani proračun od 193,9 milijuna pa prijedlog novog proračuna iznosi 150,9 milijuna kuna. Pritom se ukupno planirani prihod iz državnog proračuna umanjuje za 37,2 milijuna kuna, a u kriznoj korekciji financija za sport, nacionalnim sportskim savezima umanjuju se sredstva redovnih programa za 27,4 milijuna kuna.

Potkategorije

Preporuke za zaštitu od koronavirusa


Preporuka za održavanje športskih natjecanja na otvorenom
Preporuka za održavanje športskih natjecanja u zatvorenim športskim objektima
Preporuke za očuvanje zdravlja sportaša

Preporuke HZJZ-a za treninge/pripremne utakmice i športsko-rekreativne aktivnosti na otvorenim športskim objektima 

Opće higijenske mjere

 

Kontakt epidemiologa u dežurstvu: 098 / 22 77 53
Kontakt za sve koji dolaze iz inozemstva: 0800 99 99
Dodatni kontakti za sudionike u sportu: 099 / 210 23 28, 01 / 36 50 565
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

E-mail adrese za sve upite: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Službene stranice Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu

113 – Novi pozivni centar za sva pitanja vezana uz koronavirus