Olimpijska obitelj - In memoriam

Zagreb, 11. listopada 2018. - Osamnaesta obljetnica tragične smrti Matije Ljubeka, proslavljenog olimpijca (dva zlata, srebro i bronca) i jednog od najvećih hrvatskih sportaša svih vremena, bila je povod članovima obitelji, prijateljima i sportskim suradnicima za posjet njegovu mirogojskom počivalištu. U ime Hrvatskog olimpijskog odbora, čiji je bio zaposlenik u trenutku preranog odlaska, vijenac je položio ravnatelj Odjela za istraživanje i unaprjeđenje razvojnih programa Neven Šavora.

Zagreb, 17. rujna 2018. - Nakon kratke bolesti sinoć je u Zagrebu u 68. godini preminuo dugogodišnji istaknuti sportski djelatnik, predsjednik Hrvatskog plivačkog saveza Ivan Varvodić.
Rođen je 14. ožujka 1951. godine u Josipovcu kod Osijeka, a školovao se u Osijeku i Zagrebu. Najdublji trag u sportskom dužnosništvu ostavio je radom u Hrvatskom plivačkom savezu, ponajprije kao direktor reprezentacija u razdoblju od 1992. do 2007. godine.

Krapinske toplice, 13. kolovoza 2018. - Nakon kratke bolesti u Krapinskim toplicama jutros je preminuo Zvonko Bego, legendarni nogometaš Hajduka i osvajač zlatne olimpijske medalje u Rimu 1960. godine.