Olimpijska obitelj - In memoriam

Zagreb, 1. ožujka 2021. - Nakon kratke i teške bolesti noćas je u zagrebačkoj bolnici Merkur u 65. godini preminuo legendarni hrvatski nogometaš, reprezentativac i izbornik Zlatko Kranjčar, jedan od rijetkih koji je bio i igrač i trener hrvatske reprezentacije.

Zagreb, 28. veljače 2021. - U ranim jutarnjim satima u noći sa subote na nedjelju u 66. godini iznenada je preminuo zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Prema obavijesti Službe za informiranje Grada Zagreba, smrt je nastupila kao posljedica srčanog udara.

Zagreb, 25. veljače 2021. - Hrvatski rukometni olimpijac Zlatko Saračević (59) pokopan je u četvrtak u Aleji hrvatskih velikana na zagrebačkom groblju Mirogoj. Na posljednjem ispraćaju od jednog od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena, ali i cijenjenog rukometnog stručnjaka, uz članove obitelji, oprostili su se brojni suigrači i prijatelji, predstavnici klubova u kojima je igrao ili bio trener, uglednici iz javnog života, novinari... Naravno, na ispraćaju su bile i pretužne rukometašice Podravke, s kojima je prije samo četiri dana ostvario posljednju životnu pobjedu.