Tijekom svog boravka u Tunisu na Svjetskom prvenstvu za rukometaše, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša sastao se u petak 4. veljače s predsjednikom Tuniškog olimpijskog od...

Tijekom svog boravka u Tunisu na Svjetskom prvenstvu za rukometaše, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša sastao se u petak 4. veljače s predsjednikom Tuniškog olimpijskog odbora (TOO) Abdelhamid Slamom. Dvojica predsjednika razgovarali su o športskoj suradnji dvaju olimpijskih odbora pri čemu su potpisali Memorandum o razumijevanju i suradnji kojim se stekao pravni okvir za razmjenu sportaša, trenera i sportskih ekipa na bazi reciprociteta.

Na temelju sporazuma, podržan je zahtjev Hrvatskog boksačkog saveza i Tuniškog boksačkog saveza o zajedničkim pripremama sportaša za nastupe na međunarodnim natjecanjima. Predsjednik Mateša zahvalio je na izvrsnom domaćinstvu i organizaciji Svjetskog rukometnog prvenstva te je zamolio Abdelhamida Slama da Organizacijski odbor SP-a osigura dovoljan broj ulaznica za hrvatske navijače koji prema najavama, na polufinalnu i finalnu utakmicu, dolaze u velikom broju.