Zagreb, 14. prosinca 2017. - Hrvatski fair play odbor (HFPO) svečano će obilježiti 10. godišnjicu djelovanja u petak, 15. prosinca 2017. godine, s početkom u 12 sati. Svečana sjednica održat će se u hotelu Panorama (dvorana Kamelija) u Zagrebu.

Na sjednici će biti dodijeljene zahvalnice svima koji su kao članovi Hrvatskog fair play odbora sudjelovali u desetljeću njegova rada, te onima koji su surađivali na izradi fair play priručnika „Živjeti fair play“. Poseban gost na svečanosti bit će Miroslav Cerar, dopredsjednik Europskog fair play pokreta i proslavljeni slovenski gimnastički olimpijac. S njim u društvu u Zagreb će doputovati i Sonja Poljšak, predstavnica Slovenskog fair play pokreta.

Planirajući buduće aktivnosti čak i u svečarskim trenucima predsjednica HFPO-a Danira Bilić tom će prigodom potpisati i tri sporazuma o suradnji - s Hrvatskim školskim sportskim savezom, Hrvatskim akademskim sportskim savezom i Hrvatskom olimpijskom akademijom. To je ujedno i pozivnica svim zainteresiranim pojedincima, udrugama i institucijama za suradnju u budućim aktivnostima HFPO-a. (hoo/vk)