Zagreb, 30. studenoga 2017. - Ukoliko ste propustili nominirati osobu koja je tijekom 2017. godine postupila u duhu fair playa u sportu, pozivamo vas da u ovom ponovnom pozivu za nominaciju za fair play nagradu HOO-a to učinite u dodatnom roku do petka, 1. prosinca 2017. do 15.00 sati (zaključno s ponedjeljkom, 4. prosinca 2017. u 12 sati).

 Na Velikom danu hrvatskog sporta, 20. prosinca 2017. biti će proglašeni najbolji hrvatski sportaši i sportašice, kada se dodjeljuje i nagrada za fair play. Nemojte propustiti nominaciju osobe koja je svojim ponašanjem ili postupanjem u duhu fair playa u sportu zaslužila da se takvo ponašanje istakne i uđe u izbor za fair play nagradu HOO-a za 2017. godinu. Svaka nominacija za fair play nagradu HOO-a ulazi i u daljnji postupak nominacije za fair play nagradu Europskog fair play pokreta i Međunarodnog fair play odbora. 

Predmetna nominacija treba sadržavati: ime i prezime, odnosno naziv, te kontakt fizičke ili pravne osobe koja podnosi nominaciju; ime i prezime, te kontakt osobe koja se nominira za dodjelu fair play nagrade HOO-a za 2017. godinu; kratak opis pothvata, ponašanja ili drugog postupka sportaša, trenera ili druge osobe u tijeku natjecanja ili u vezi s natjecanjem koje se nominira za dodjelu fair play nagrade; te vrijeme i mjesto tog događanja. I u ovom dodatnom roku nominacije za dodjelu nagrade HOO-a za fair play za 2017. godinu potrebno je dostaviti HOO-u na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Dakle, traži se "nasljednik" srebrnog veslačkog olimpijca Damira Martina, dobitnika Fair play nagrade Hrvatskog olimpijskog odbora za 2016. godinu.