WHISTLER, 19. veljače 2010. – U petak prijepodne po kanadskom vremenu, održan je olimpijski super veleslalom u kojem je pobijedio Norvežanin Aksel Lund Svindal. Srebro je osvojio Bode Miller (SAD), a broncu njegov sunarodnjak Andrew Weibrecht. Ivica Kostelić zauzeo je 16. mjesto sa 1.13s zaostatka za pobjednikom; Ivan Ratkić je zauzeo 26. mjesto sa 2.33s zaostatka, dok je Natko Zrnčić Dim pao, ali srećom bez posljedica.

WHISTLER, 19. veljače 2010. – U petak prijepodne po kanadskom vremenu, održan je olimpijski super veleslalom u kojem je pobijedio Norvežanin Aksel Lund Svindal. Srebro je osvojio Bode Miller (SAD), a broncu njegov sunarodnjak Andrew Weibrecht.
Ivica Kostelić zauzeo je 16. mjesto sa 1.13s zaostatka za pobjednikom; Ivan Ratkić je zauzeo 26. mjesto sa 2.33s zaostatka, dok je Natko Zrnčić Dim pao, ali srećom bez posljedica.
Ivica Kostelić: Zadovoljan sam, iako da sam bio malo brži, mogao sam biti još zadovoljniji. Šteta zbog bodova koji mi trebaju za poboljšanje startne pozicije u idućoj godini. Staza je bila teška i grbava, dosta trese pa je teško kontrolirati brzinu. Kažu mi da izgledam sigurno dok vozim, a meni je to teško reći jer se tako ne osjećam. Sad idem na trening i pripremiti se za superkombinaciju u nedjelju.
Ivan Ratkić: Staza je bila promjenjive vidljivosti i snijega i zato je bila teška. Pokušao sam izvesti najbolje što sam mogao i mislim da nije loše. Gledam pozitivno na superkombinaciju i nadam se da će sve biti dobro.
Natko Zrnčić Dim: U jednom trenutku sam bio malo uplašen zbog pada, ali nema posljedica i dobro se osjećam, to je najbitnije. U zavoju sam htio više investirati za bolju brzinu u nastavku trke, nagnuo sam se, poskliznuo, a zbog velike brzine nije bilo šanse da se izvučem. Do pada je vožnja bila OK, no najvažnije je da sam dobro prošao. I dalje gledam pozitivno na sljedeće natjecanje. Sutra je trening spusta i bit će to prilika da još bolje upoznam stazu. Ako spust u nedjelju odvozim sa što manjim zaostatkom, bit će dobro.

U subotu nema nastupa hrvatskih sportaša, a u nedjelju je na rasporedu superkombinacija u alpskom skijanju i 15km mass start u biatlonu gdje će nastupiti brončani olimpijac Jakov Fak.

Nedjelja, 21. veljače:
Alpsko skijanje – superkombinacija (Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim, Ivan Ratkić):
9:30 – spust
12:30 – slalom
Biatlon – 15km mass start (Jakov Fak)
11:00 sati