Vitamine i dodatke prehrani, hrvatskim će sportašima i u sljedeće dvije godine osiguravati tvrtka Amway d.o.o., službeni sponzor Mađarskog i Kineskog olimpijskog odbora. Ugovor o dvogodišnjoj sura...

Vitamine i dodatke prehrani, hrvatskim će sportašima i u sljedeće dvije godine osiguravati tvrtka Amway d.o.o., službeni sponzor Mađarskog i Kineskog olimpijskog odbora. Ugovor o dvogodišnjoj suradnji Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) i američke tvrke Amway, koja je prisutna i u profesionalnoj američkoj košarkaškoj i hokejaškoj ligi, potpisali su u ponedjeljak 19. veljače 2007. godine glavni tajnik HOO-a Josip Čop i direktor Amwaya za Hrvatsku Janez Resnik, uz nazočnost predsjednika HOO-a Zlatka Mateše, direktora marketinga HOO-a Ranka Ćetkovića te voditeljice podružnice Amwaya u Hrvatskoj Renate Rapić.

Nastavak je to uspješne suradnje započete 2005. godine. S jednom od najprodavanijih i najpoznatijih proizvodnih linija NUTRILITE-om, Amway će hrvatskim sportašima osiguravati neophodne multivitamine i ostale vitamine i minerale koji su sportašima neophodni u njihovim napornim treninzima i pripremama s konačnim ciljem postizanja vrhunskih rezultata. Amway je s linijom NUTRILITE ponosan sponzor atletičara Asafe Powella, najbržeg čovjeka na svijetu u 2005. te vlasnika svjetskog rekorda na 100m (9.77s).