Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Croatia banka d.d. u ponedjeljak 12. veljače 2007. godine potpisali su ugovor o partnerstvu na godinu dana u sklopu nove marketinške strategije HOO-a. Ugovor u vri...

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Croatia banka d.d. u ponedjeljak 12. veljače 2007. godine potpisali su ugovor o partnerstvu na godinu dana u sklopu nove marketinške strategije HOO-a.

Ugovor u vrijednosti od 100.000,00 kuna potpisali su glavni tajnik HOO-a Josip Čop i voditeljica službe marketinga Croatia banke d.d. Vesna Kiprijanovski koja je naglasila kako je Croatia banka prepoznala važnost ulaganja u sport kao najboljeg izvoznog hrvatskog proizvoda. "Promocija je to olimpizma i hrvatskog sporta u svijetu te smo uvjerenja kako će se ova suradnja nastaviti i u buduće", zaključila je Vesna Kiprijanovski.

Predsjednik Mateša izrazio je zadovoljstvo što je još jedna hrvatska banka prepoznala važnost ulaganja u sport te što će i na ovaj način pomoći hrvatskim sportašima u njihovim pripremama za OI u Pekingu. "Potvrda je to da među hrvatskim gospodarskim subjektima postoji veliki interes za ulaganje u hrvatski sport", naglasio je predsjednik Mateša.