Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Raiffeisen Bank Austria d.d. u ponedjeljak 24. travnja 2006. godine potpisali su ugovor o suradnji i produžili partnerski odnos na godinu dana u sklopu novog olimp...

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Raiffeisen Bank Austria d.d. u ponedjeljak 24. travnja 2006. godine potpisali su ugovor o suradnji i produžili partnerski odnos na godinu dana u sklopu novog olimpijskog ciklusa. Ugovor u vrijednosti milijun kuna potpisali su glavni tajnik HOO-a Josip Čop i predsjednik Uprave Raiffeisen Bank Austria d.d. Zdenko Adrović koji je naglasio kako je Raiffeisen Bank Austria prepoznala vodeću ulogu HOO-a u razvoju sporta u Hrvatskoj u ovih proteklih godinu dana što je bio i razlog produženja poslovnog ugovora.

Predsjednik Zlatko Mateša zahvalio se na uspješnoj dosadašnjoj međusobnoj suradnji kao i budućem ulaganju Raiffeisen Banke u sport rekavši kako je banka pripremila i paket posebnih usluga za sportaše koje se između ostalog odnose na moguće investicije i osobno bankarstvo te druge oblike podrške.