Hrvatski olimpijski odbor i Privredna banka Zagreb, financijska institucija koja godišnje ulaže dva milijuna eura u nacionalni i regionalni program sporta, te sportsku infrastrukturu, gotovo 15 % go...

Hrvatski olimpijski odbor i Privredna banka Zagreb, financijska institucija koja godišnje ulaže dva milijuna eura u nacionalni i regionalni program sporta, te sportsku infrastrukturu, gotovo 15 % godišnjeg proračuna HOO-a kako je primijetio predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora mr.sc. Zlatko Mateša, potpisali su 8. veljače u Zagrebu, ugovor o sponzorstvu .

Ugovor vrijedan tri milijuna kuna, u trajanju do OI Peking 2008. godine, potpisali su u ime HOO-a glavni tajnik Josip Čop i PBZ-a, predsjednik Uprave Božo Prka, a u nazočnosti predsjednika HOO-a Zlatka Mateše, članica Vijeća HOO-a Morane Paliković Gruden i Nade Senčar, direktora marketinga HOO-a Ranka Četkovića, glavnog direktora Grupe PBZ Vinka Lucića, te predstavnika javnih medija. Produženje ugovora s dugogodišnjom članicom Hrvatskog olimpijskog POOLA vrijedan je dar koji nije mogao biti ljepši na samom odlasku na Zimske olimpijske igre u Torino.

Privredna banka Zagreb jedna je od onih institucija koje svakodnevno utječe na hrvatski sport i potiče olimpijsku obitelj na stvaralaštvo, rekao je predsjednik HOO-a Zlatko Mateša na prigodnoj svečanosti u HOO-u. Predsjednik Uprave Banke Božo Prka izrazio je zadovoljstvo što Privredna banka Zagreb, sudjelujući u hrvatskom sportu, ostvaruje i značajnu ulogu u njegovim rezultatima, ali i isto tako naglasio učešće korporativnih institucija u projektima koji potiču nacionalne i ukupne vrijednosti zajednice kao društvenu odgovornost.