Potpisivanjem ugovora o poslovnom partnerstvu u slijedećem olimpijskom ciklusu, Hrvatskom olimpijskom odboru pridružila se nova članica POOLA, tvrtka Magma iz Zagreba sa svojom robnom markom North S...

Potpisivanjem ugovora o poslovnom partnerstvu u sljedećem olimpijskom ciklusu, Hrvatskom olimpijskom odboru pridružila se nova članica POOLA, tvrtka Magma iz Zagreba sa svojom robnom markom North Spirit. Četverogodišnji ugovor o sponzorstvu u vrijednosti 4 milijuna kuna, potpisali su, u nazočnosti predsjednika HOO-a Zlatka Mateše, direktora marketinga HOO-a i tvrtke Magma Ranka Ćetkovića i Marije Uradin, 19. prosinca 2005. godine, glavni tajnik HOO-a Josip Čop i predsjednik Uprave tvrtke Magma Goranko Fižulić.

Potpisom ovog ugovora robna marka North Spirit i službeno je postala službena sportska oprema hrvatskih olimpijaca koja je svoje prvo javno predstavljanje imala na Mediteranskim igrama u Almeriji. Ovaj put predstavljena je nova zimska kolekcija namijenjena hrvatskoj olimpijskoj delegaciji na ZOI Torino 2006.