U zagrebačkom Muzeju Mimara, u utorak 19. srpnja 2005., između Hrvatskog olimpijskog odbora i INA-Industrija nafte d.d., potpisan je novi četverogodišnji sponzorski ugovor, kojim će domaća naftna in...

U zagrebačkom Muzeju Mimara, u utorak 19. srpnja 2005., između Hrvatskog olimpijskog odbora i INA-Industrija nafte d.d., potpisan je novi četverogodišnji sponzorski ugovor, kojim će domaća naftna industrija HOO-u godišnje davati 1.200.000 kuna.

U sklopu potpisivanja ugovora, prezentiran je i dokumentarni film 'INA na Olimpu', za koji je članica Olimpijskog POOL-a dobila prestižnu nagradu International Stevie Word u New Yorku. «Kompanija vrijedi koliko ostvari dobiti i koliko vrati okolini, a INA je postigla oboje», rekao je prilikom potpisivanja ugovora predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, ujedno se zahvalivši INA-i na nemjerljivom doprinosu hrvatskom sportu u cjelini.

Predsjednik Uprave INA-e Tomislav Dragičević iznio je zadovoljstvo što je između HOO-a i domaće naftne industrije došlo do produljenja ugovora o suradnji na još jedan olimpijski ciklus, a na dobrobit hrvatskog sporta.