Potpisivanjem ugovora u zagrebačkom hotelu Westin u ponedjeljak 11. travnja 2005. godine, Hrvatskom olimpijskom odboru, u novom četverogodišnjem olimpijskom ciklusu, pridružila se nova članica POOL...

Potpisivanjem ugovora u zagrebačkom hotelu Westin u ponedjeljak 11. travnja 2005. godine, Hrvatskom olimpijskom odboru, u novom četverogodišnjem olimpijskom ciklusu, pridružila se nova članica POOLA - tvrtka P.Z. Auto, generalni uvoznik vozila marke Volkswagen za Hrvatsku, te Porsche leasing tvrtka specijalizirana za financiranje vozila iz VW koncerna.

Četverogodišnji ugovor o suradnji potpisali su v.d. glavni tajnik HOO-a Josip Čop, voditelj marketinga VW u P.Z. Auto Ivo Ivančević te predstavnica Porsche leasinga Sanda Brezak. Ugovorom koji vrijedi do 31. prosinca 2008. godine, HOO na korištenje dobiva devet automobila marke Volkswagen, koje je i službeno vozilo Olimpijskih igara u Pekingu. Tom prigodom, predsjednik HOO-a Zlatko Mateša rekao je kako je potpisivanjem ovog ugovora otvorena mogućnost da i nacionalni sportski savezi kupe nova vozila na leasing, uz značajan popust i bez učešća, a isto će biti omogućeno i hrvatskim olimpijcima.