U nazočnosti predsjednika HOO-a Zlatka Mateše, v.d. glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Josip Čop i glavni direktor Croatia Airlinesa Ivan Mišetić, potpisali su u utorak 5. travnja 2005. god...

U nazočnosti predsjednika HOO-a Zlatka Mateše, v.d. glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Josip Čop i glavni direktor Croatia Airlinesa Ivan Mišetić, potpisali su u utorak 5. travnja 2005. godine novi četverogodišnji ugovor o suradnji hrvatske nacionalne zrakoplovne kompanije Croatia Airlines i najvišeg sportskog tijela Hrvatske.

Zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i nastavka uspješnih poslovnih odnosa ovim ugovorom kojim će se sportašima i sportskim delegacijama osigurati kvalitetni prijevozi do odredišta slijedeće četiri godine, u ime HOO-a izrazio je predsjednik Zlatko Mateša zahvalivši se na podršci koju je Croatia Airlines ukazao HOO-u ulaskom u Olimpijski POOL.

Svečanom potpisivanju ugovora nazočili su i direktor marketinga HOO-a Ranko Ćetković i pomoćnik glavnog direktora Croatia Airlinesa za poslove marketinga i mreže Srećko Šimunović.