Zagreb, 22. svibnja 2022. - Tvrtka Allianz Hrvatska, vrijedni partner Hrvatskog olimpijskog odbora i hrvatskih olimpijaca, priredila je u dvorani ZTK Hrvatski sokol jedinstven događaj - poseban trening za mentalno i fizičko zdravlje te jačanje timskog duha svojih zaposlenika i ekskluzivnih agencija.

Budući da su im se u provedbi tih aktivnosti pridružili i naši zaslužni olimpijci - Ana Zaninović, Lucija Zaninović Kuzmanić, Josip Glasnović i Tin Srbić, a događaj su organizacijski pomogli i djelatnici HOO-a, isti je s pravom ponio naziv "olimpijski trening". Voditelj i animator bio je Mario Petreković.

 

Tvrtku Allianz od 2006. godine povezuje globalno partnerstvo s Međunarodnim paraolimpijskim odborom (MPO) koje traje od 2006. godine, a od početka 2021. godine ugledna tvrtka za osiguranje i upravljanje imovinom i globalni je partner Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO). Slijedom toga, Allianz Hrvatska u dugoročnoj je partnerskoj suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom. 

Zaposlenici Allianza Hrvatska najavili su i sudjelovanje na skorašnjoj utrci Olympic Day Run (27. svibnja), kojom će se, trčanjem na dionici od 6000 metara, pridružiti obilježavanju Međunarodnog olimpijskog dana. (hoo)