Vitamine i dodatke prehrane hrvatskim će sportašima u sljedećoj godini osiguravati tvrtka Amway, službeni sponzor i Mađarskog i Kineskog olimpijskog odbora. Ugovora o suradnji Hrvatskog olimpijsko...

Vitamine i dodatke prehrane hrvatskim će sportašima u sljedećoj 2006. godini osiguravati tvrtka Amway, službeni sponzor i Mađarskog i Kineskog olimpijskog odbora.

Ugovora o suradnji Hrvatskog olimpijskog odbora i američke tvrke Amway koja je prisutna i u profesionalnoj američkoj košarkaškoj i hokejaškoj ligi, potpisali su u utorak 22. ožujka 2005. godine v.d. glavnog tajnika HOO-a Josip Čop i direktor Amwaya za Hrvatsku Janez Resnik, uz nazočnost predsjednika HOO-a Zlatka Mateše, direktora marketinga HOO-a Ranka Ćetkovića te voditeljice predstavništva Amwaya u Hrvatskoj Renate Rapić.

Tom prigodom predsjednik Mateša istaknuo je kako su aktivnosti HOO-a za novi četverogodišnji olimpijski ciklus u punom jeku, što dokazuje i potpisivanje ovog ugovora s tvrtkom koja ima proizvode vrhunske kvalitete, a koja se već dokazala i na svjetskom tržištu.

Janez Resnik istaknuo je zadovoljstvo budućom suradnjom smatrajući velikom čašću sponzoriranje hrvatskog sporta kao najboljeg veleposlanika Hrvatske u svijetu.