Zagreb, 5. siječnja 2021. - Osmu godinu zaredom Hrvatska udruga automobilskih novinara i emisija TV Automagazin izabrali su Auto godine. Riječ je o izboru najboljeg automobila koji je na tržište stigao 2020., ali će svoj tržišni potencijal pokazati u 2021. godini.

Titulu Automobila godine 2021. ponio je Mercedes-Benz GLA, dok je titulu Srebrnog auta godine 2021. osvojila Toyota Yaris četvrte generacije. Yaris je ujedno ponio i titulu Gradskog automobila godine 2021.!

Iz tvrtke Toyota Croatia d.o.o., partnera hrvatskih olimpijaca i paraolimpijaca za mobilnost ističu da su ponosni na činjenicu o zadržanom kontinuitetu pozicioniranja u samom vrhu ljestvice najboljih, nakon što je titulu Automobila godine u 2020. ponosno nosila Toyota Corolla.

Emisija TV Automagazina s izborom Automobila godine može se pogledati na stranici http://autogodine.com/ i na linku https://youtu.be/vY-u9duaRc4

 

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) čestita partnerima i prijateljima iz tvrtke Toyota Croatia d.o.o. na novoj potvrdi kvalitete i prepoznatljivosti vrhunskog japanskog brenda u Republici Hrvatskoj!