Glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Ivica Miočić Stošić i predsjednik Uprave Hrvatske poštanske banke (HBP) Josip Slade, potpisali su, u utorak 15. lipnja 2004. godine, a u nazočnosti p...

Glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Ivica Miočić Stošić i predsjednik Uprave Hrvatske poštanske banke (HBP) Josip Slade, potpisali su, u utorak 15. lipnja 2004. godine, a u nazočnosti predsjednika HOO-a Zlatka Mateše, direktora marketinga HOO-a Ranka Ćetkovića i predstojnice Ureda Uprave HPB-a Snježane Rajaković-Vignjević, Ugovor o donaciji, čime se ova ugledna hrvatska banka pridružila ponosnim članovima obitelji HOO-a.

Čestitajući novoj članici i predsjedniku Uprave Josipu Sladi, predsjednik i glavni tajnik Zlatko Mateša i Ivica Miočić Stošić izrazili su poštovanje što je HPB hrvatska nacionalna banka, u sklopu svoje odgovornosti za društvena poticanja u kulturi i sportu, prepoznala Hrvatski olimpijski odbor kao partnera i odlučila doprinijeti kvalitetnom nastupu hrvatskih sportaša na Olimpijskim igrama u Ateni.