U organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbor u Poreču je od 9. do 11. svibnja održan skup generalnog sponzora HOO-a Hrvatskog telekoma sa članicama POOLA HOO-a te odabranih predstavnika medija. Domać...

U organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbor u Poreču je od 9. do 11. svibnja održan skup generalnog sponzora HOO-a Hrvatskog telekoma sa članicama POOLA HOO-a te odabranih predstavnika medija. Domaćini ovog skupa bili su glavni tajnik HOO-a Ivica Miočić Stošić i predsjednik Uprave Plave Lagune iz Poreča ?enio Radić, dok su iz HOO-a goste dočekali i direktor Marketinga Ranko Četković, te pomoćnik direktora Ureda za olimpijski program mr. Damir Šegota. Prema riječima direktora Marketinga HOO-a Ranka Četkovića, cilj spomenutog skupa, kojem su pored generalnog sponzora HT-a, bili nazočni predstavnici svih sponzora uključenih u olimpijski POOL: Diners, Privredna banka, Plava laguna, INA, Autocomerce, Hrvatska turistička zajednica i novinara koji svakodnevno prate rad HOO-a, bio je potaknuti međusobnu suradnju partnera i sponzora HOO-a. Nazočni poslovni partneri HOO-a izrazili su veliko zadovoljstvo postignutim ciljevima i organizacijom skupa i druženja, a kako je obećao glavni tajnik Ivica Miočić Stošić, ovo je bio prvi, ali ne i zadnji skup članica POOLA HOO-a.

Na skupu je prezentiran i plan nastupa HOO-a na olimpijskim igrama u Ateni 2004. na kojima će od 12. do 29. kolovoza nastupiti 10.500 sportaša iz 200 zemalja među kojima će biti i hrvatsko izaslanstvo koje bi po prvim procjenama moglo brojati 125 sportaša i pratećih osoba. Što se medijskog praćenja događaja sa 28. olimpijade tiče u Poreču je službeno obznanjen podatak da je HOO za pisane medije dobio čak 17 novinarskih i dvije fotoreporterske akreditacije što je znatno više od broja akreditacija koje su bile na raspolaganju novinarima na OI u Sydneyu 2000. godine.