Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora mr. sc. Zlatko Mateša posjetio je 6. svibnja koprivničku Podravku gdje se sastao s predsjednikom Uprave Darkom Marincem, čelnicima RK Podravke Vegete i NK S...

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora mr. sc. Zlatko Mateša posjetio je 6. svibnja koprivničku Podravku gdje se sastao s predsjednikom Uprave Darkom Marincem, čelnicima RK Podravke Vegete i NK Slavena Belupa te s koprivničko-križevačkim županom Josipom Friščićem. Član Uprave Podravke i predsjednik RK Podravke Vegete Damir Polančec rekao je na konferenciji za novinstvo da je predsjednik HOO-a upoznat sa strategijom kompanije, te posebno sa promidžbenom strategijom i Podravkinim investicijama u sportu. "Osim u rukometni i nogometni klub Podravka ulaze i u druge sportove na koprivničkom području ali svoje proizvode promovira i preko vrhunske atletičarke Blanke Vlašić i plivača Gordana Kožulja", rekao je Polančec naglašavajući da je s Matešom razgovarano o modalitetima suradnje Podravke i HOO-a. Za to je iskazan obostrani interes, a marketinškim stručnjacima je prepušten plan izrada buduće suradnje.

Predsjednik HOO-a mr. sc. Zlatko Mateša je izrazio zadovoljstvo posjeti Podravki, jednoj od, kako je rekao, rijetkih hrvatskih multinacionalnih kompanija koja se ponaša odgovorno prema sredini u kojoj djeluje. "Glavna tema naših razgovora bila je suradnja između HOO-a i Podravke na pripremi i ostvarivanju našeg programa za ljetne Olimpijske igre u Ateni, ali i za nastavak olimpijskog ciklusa prema zimskoj Olimpijadi u Torinu. Na osnovama zajedničkog interesa, puno toga može biti na korist obje strane, i drago nam je što će jedna od vodećih hrvatskih kompanija biti dio tog nacionalnog programa", naglasio je Mateša.