"Zagrebačka zračna luka nezaobilazna je kod odlazaka, ali i dočeka hrvatskih sportaša s velikih međunarodnih natjecanja, a ovoj ugovor samo je jedan u nizu s kojima nastojimo osigurati što bolje uvj...

"Zagrebačka zračna luka nezaobilazna je kod odlazaka, ali i dočeka hrvatskih sportaša s velikih međunarodnih natjecanja, a ovoj ugovor samo je jedan u nizu s kojima nastojimo osigurati što bolje uvjete za odlazak hrvatskih sportaša na Olimpijske igre u Atenu 2004.", izjavio je 7. travnja prigodom potpisivanja ugovora o partnerstvu između Hrvatskog olimpijskog odbora i Zračne luke Zagreb predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

Dvogodišnji Ugovor o partnerstvu potpisali su na prigodnoj svečanosti u prostorijama HOO-a direktor Zračne luke Zagreb Boško Matković i glavni tajnik HOO-a Ivica Miočić Stošić, koji je izrazio zadovoljstvo ovakvim potvrđivanjem inače dugogodišnje uspješne suradnje. Ovim ugovorom zračna se luka obavezala HOO-u osigurati besplatno korištenje VIP salona za sve manifestacije u organizaciji HOO-a kao što su dočeci sportaša, besplatan catering, za koji je Zračna luka dobila nagradu kao najbolji catering u Europi, te oslobađanje plaćanja pristojbi za sva putovanja u organizaciji HOO-a na velika međunarodna i domaća natjecanja. "To je za nas posebno značajno jer će hrvatski sportaši samo u ovoj predolimpijskoj godini nastupiti na više od 600 međunarodnih natjecanja, a neplaćanje pristojbi za njih predstavljat će veliku uštedu za HOO", naglasio je Mateša, najavljujući i nove ugovore o sponzorstvu i partnerstvu između HOO-a i hrvatskih gospodarstvenih tvrtki.