Hrvatski olimpijski odbor i tvrtka Dietpharm Fidifarm, jedna od vodećeg proizvođača lijekova i dijetetskih sredstava, dogovorili su dvogodišnju poslovnu suradnju Ugovorom o partnerstvu, kojeg su 3...

Hrvatski olimpijski odbor i tvrtka Dietpharm Fidifarm, jedna od vodećeg proizvođača lijekova i dijetetskih sredstava, dogovorili su dvogodišnju poslovnu suradnju Ugovorom o partnerstvu, kojeg su 3. travnja, u prisustvu predsjednika HOO-a mr. sc. Zlatka Mateše i suradnika u HOO-u, direktora marketinga Ranka Četkovića i stručne suradnice za marketing i propagandu Petre Nosso, potpisali glavni tajnik HOO-a Ivica Miočić Stošić i direktorica Dietpharm Fidifarma mr. sc. Vedrana Kuzmić-Vrbanović. Izrazivši zadovoljstvo potpisivanjem suradnje s respektabilnom tvrtkom koja će vitaminskim preparatima, financijskom i stručnom pomoći uložiti u hrvatske sportaše, predsjednik HOO-a mr. sc. Zlatko Mateša naznačio je sporazum kao ulaganje u budućnost hrvatskog sporta.

Glavni tajnik HOO-a Ivica Miočić Stošić potpisivanje ugovora smatra temeljem buduće obostrane kvalitetne suradnje koja će doprinijeti stvaranju boljih logističkih uvjeta za nastup hrvatskih sportaša na međunarodnim sportskim natjecanjima zbog čega je mr.sc. Vedrana Kuzmić-Vrbanović, izrazila čast što se Dietpharm Fidifarm kao hrvatska tvrtka uključila u skrb i brigu o hrvatskim sportašima.