Samo tjedan dana od puštanja u prodaju instant srećke Hrvatske Lutrije Auto Čarolija, ostrugan je i drugi automobil. Sretna vlasnica "BMW 116i" je Liliana Scomersich iz Pule. Naime, Hrvatski ol...

Samo tjedan dana od puštanja u prodaju instant srećke Hrvatske Lutrije 'Auto Čarolija', ostrugan je i drugi automobil. Sretna vlasnica "BMW 116i" je Liliana Scomersich iz Pule. Naime, Hrvatski olimpijski odbor je u suradnji s Hrvatskom Lutrijom pokrenuo projekt pod nazivom "HOO-ov projekt potpore sportu lokalne razine". Financijska sredstva koja će potpomagati razvoj sporta na lokalnoj razini, osiguravat će se iz proračuna HOO-a i prodajom instant srećke 'Auto Čarolija' koja je u prodaji od 7. studenoga.

Inače, Hrvatska Lutrija pripremila je vrlo bogat fond nagrada, čak 30 automobila uz brojne novčane nagrade, dok je ukupni fond dobitaka preko 15 milijuna kuna. Financijska sredstva u iznosu od 100.000,00 kuna u kojem u istom iznosu participiraju oba partnera, mjesečno će se javnim ždrijebanjem uručivati jednoj od 20 županija i gradu Zagrebu, a igra pa tako i sami projekt trajat će do studenog 2008. olimpijske godine.