Već nakon trećeg dana prodaje u Hrvatsku Lutriju javila se prva dobitnica Mercedesa A 160 cdi, vrijednog 176.000,00 kuna, Mirjana Dlesk iz Mihovljana, koja je kupila srećku u četvrtak u Konjščini, u...

Već nakon trećeg dana prodaje u Hrvatsku Lutriju javila se prva dobitnica Mercedesa A 160 cdi, vrijednog 176.000,00 kuna, Mirjana Dlesk iz Mihovljana, koja je kupila srećku u četvrtak u Konjščini, u cvjećarnici MHM u kojoj inače radi.

Podsjetimo, Hrvatski olimpijski odbor i Hrvatska Lutrija u ponedjeljak 6. studenoga su potpisali ugovor o suradnji temeljem kojeg će se sredstva od prodaje instant srećke u igri 'Auto čarolija' uplaćivati lokalnim sportskim zajednicama za razvoj sporta u njihovim sredinama. "Iako sam na godišnjem, navratila sam u cvjećarnicu i kupila jednu srećku za Mercedesa. Kad sam shvatila da sam dobila, suprug koji je bio pored mene nije mi vjerovao. Iako često igram igre Hrvatske Lutrije ovo mi je prvi veći dobitak. U posljednje vrijeme razmišljali smo o kupnji drugog automobila, pa nam je uz stari mercedes ovaj novi, kojeg smo za samo 10 kuna osvojili dobrodošao. Novom automobilu razveselila se cijela obitelj, a posebno sedmogodišnji sin Jurica", izjavila je sretna dobitnica.