Hrvatski olimpijski odbor i Hrvatska radiotelevizija potvrdili su tradicionalno uspješnu suradnju, novim četverogodišnjim ugovorom. "Potpisivanjem ovog ugovora nastavit će se dosadašnja uspješna sur...

Hrvatski olimpijski odbor i Hrvatska radiotelevizija potvrdili su tradicionalno uspješnu suradnju, novim četverogodišnjim ugovorom. "Potpisivanjem ovog ugovora nastavit će se dosadašnja uspješna suradnja HOO-a i HRT-a, koja je svoj vrhunac imala promocijom športa i sjajno obavljenim poslom HRT-a tijekom Olimpijskih igara u Ateni, rekao je na svečanom potpisivanju ugovora predsjednik HOO-a Zlatko Mateša dok je glavni ravnatelj HRT-a Mirko Galić izrazio zadovoljstvo dosadašnjim partnerskim i poslovnim odnosom s HOO-om, rekavši kako je HRT-u u interesu zadržati primat u prijenosima sportskih događanja kako na nacionalnoj tako i na međunarodnoj razini.

Ugovor koji je 22. prosinca u ime HOO-a potpisao v.d.glavni tajnik Josip Čop, prvi je sponzorski ugovor u novom olimpijskom ciklusu, odnosno do Igara u Pekingu 2008. godine.