Hrvatski olimpijski odbor i ovlašteni zastupnik FIAT-a za Hrvatsku "Autocommerce" potpisali su 18. ožujka ugovor o poslovnoj suradnji. "Zadovoljstvo mi je što potpisujem ugovor sa zastupnikom jed...

Hrvatski olimpijski odbor i ovlašteni zastupnik FIAT-a za Hrvatsku "Autocommerce" potpisali su 18. ožujka ugovor o poslovnoj suradnji. "Zadovoljstvo mi je što potpisujem ugovor sa zastupnikom jedne od najuglednijih svjetskih automobilskih tvrtki, čiji je cilj biti najbolji u svojoj branši, a tome teži i Hrvatski olimpijski odbor kao krovno tijelo hrvatskog sporta", izjavio je nakon potpisanog ugovora predsjednik HOO-a dr.sc. Zdravko Hebel. "Naš cilj je da budemo prepoznatljivi, a boljeg partnera za ostvarenje tog cilja od HOO-a nema, jer on okuplja sve najkvalitetnije hrvatske sportaše koji su i te kako priznati i prepoznati u svijetu", rekla je direktorica "Autocommerca" Božena Ključanić.

Direktor marketinga HOO-a Ranko Četković naglasio je da je "Autocommerce" po ovom ugovoru postao službeni prijevoznik hrvatskih olimpijaca i već je ustupio HOO-u šest automobila na korištenje. Potpisivanju ugovora u auto salonu "Autoccomerca" u Rudešu bili su nazočni pomoćnik glavnog tajnika HOO-a Zoran Kovačević, direktori ureda nacionalnih sportskih saveza i ureda za olimpijski program Ivan Varvodić i Darko Dujmović sa svojim pomoćnicima Nevenom Šavorom i Damirom Šegotom, direktor ureda za lokalni sport Josip Čop, te direktor Informacijskog centra Krešimir Raos.