Zagreb, 10. veljače 2010. - Hrvatski olimpijski odbor i Sunce osiguranje u nazočnosti četverostrukog olimpijca plivača Gordana Kožulja, brončane olimpijke u taekwondou Martine Zubčić, srebrnog olimpijca gimnastičara Filip Ude, te svjetskog i europskog prvaka u karateu Danil Domdjonia i brončane europske karatistice Ane Marije Čelan, potpisali su danas u sjedištu Sunca, Trnjanska

Zagreb, 10. veljače 2010. - Hrvatski olimpijski odbor i Sunce osiguranje u nazočnosti četverostrukog olimpijca plivača Gordana Kožulja, brončane olimpijke u taekwondou Martine Zubčić, srebrnog olimpijca gimnastičara Filipa Udea, te svjetskog i europskog prvaka u karateu Danil Domdjonia i brončane europske karatistice Ane Marije Čelan, potpisali su danas u sjedištu Sunca, Trnjanska 108 u Zagrebu, ugovor o suradnji koji garantira višestruku zdravstvenu skrb o hrvatskim sportašima, kako korisnicima razvojnih programa HOO-a tako i olimpijskim kandidatima.

Ugovor su, u nazočnosti predsjednika HOO-a Zlatka Mateše, pomoćnika glavnog tajnika za marketing Ranka Ćetkovića, nutricionistice Mimi Vurdelje, potpisali glavni tajnik HOO-a Josip Čop i predsjednica Uprave Sunca osiguranje Ivana Bratanić. Sunce osiguranje jedno je od vodećih društva i prepoznatljiv brand u području zdravstva a suradnja s HOO-om temeljit i odgovoran doprinos hrvatskom sportu i sportašu.