ZAGREB, 2. studenoga 2009. – Medis Adria i Hrvatski olimpijski odbor (HOO) sklopili su ugovor prema kojemu Medis Adria stječe status "Specijalnog partnera" HOO-a.

ZAGREB, 2. studenoga 2009. – Medis Adria i Hrvatski olimpijski odbor (HOO) sklopili su ugovor prema kojemu Medis Adria stječe status „Specijalnog partnera“ HOO-a. Jednogodišnji strateški ugovor, u visini od 200.000 kuna, potpisali su u sjedištu HOO-a u Zagrebu glavni tajnik HOO-a Josip Čop i izvršna direktorica Medis Adrie Tanja Orlovac Vasiljević, a u nazočnosti predsjednika HOO-a Zlatka Mateše i hrvatske brončane olimpijke u taekwondou Martine Zubčić.
Medis Adria prepoznao je potencijal hrvatskog sporta kao i značaj ulaganja u sport općenito. Specijalno partnerstvo s hrvatskom krovnom sportskom organizacijom nije početak društveno odgovornog djelovanja Medis Adrie. Naime, u travnju mjesecu, na samom početku humanitarne akcije „Sandra, ti to možeš!“ za prikupljanje pomoći hrvatskoj stolnoteniskoj olimpijki Sandri Paović, Medris Adria bila je prva tvrtka koja je uplatila donaciju za Sandru i time pokrenula lavinu dobrotvora. Isto tako, Medis Adria je u svibnju mjesecu ove godine sklopila sponzorski ugovor s brončanom olimpijkom Martinom Zubčić čime je Martina postala zaštitno lice Medisovog proizvoda Ekolostrum.
Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Medis Adria prepoznali su zajednički interes međusobne suradnje s ciljem osiguranja potrebnih uvjeta hrvatskim sportašima za njihove pripreme i nastup na velikim sportskim međunarodnim natjecanjima kao i za nastup na ZOI Vancouver 2010. Ugovor će se realizirati dijelom u proizvodima Medis Adrie, a dijelom u novcu. Specijalno partnerstvo s Hrvatskim olimpijskim odborom još je jedna potvrda kvalitete proizvoda koje za hrvatsko tržište distribuira Medis Adria.