ZAGREB, 6. listopada 2008. – U hotelu Sheraton u Zagrebu održano je predstavljanje programa i predavača prve po redu konferencije Sport i marketing pod nazivom «Jačanje branda ulaganjem u sport», koja će se 16. listopada održati u hotelu Sheraton u Zagrebu. Organizator konferencije je marketinška agencija Albatros media iz Zagreba, a partner konferencije je Hrvatski olimpijski odbor.

ZAGREB, 6. listopada 2008. – U hotelu Sheraton u Zagrebu održano je predstavljanje programa i predavača prve po redu konferencije Sport i marketing pod nazivom «Jačanje branda ulaganjem u sport», koja će se 16. listopada održati u hotelu Sheraton u Zagrebu. Organizator konferencije je marketinška agencija Albatros media iz Zagreba, a partner konferencije je Hrvatski olimpijski odbor. Okupljenim predstavnicima medija i uzvanicima obratili su se direktor marketinga Hrvatskog olimpijskog odbora i jedan od predavača na konferenciji, gospodin Ranko Ćetković, hrvatski olimpijac Gordan Kožulj te predsjednik Organizacijskog odbora konferencije, gospodin Ante Bogdanić.

Namjera organizatora je okupiti na konferenciji stručnjake s područja zakonodavstva i financija, predstavnike klubova i marketinških agencija, sportaše, sponzore i donatore hrvatskog sporta kako bi zajedno obradili zanimljive teme i održali praktična predavanja s primjerima iz prakse sporta i marketinga u Hrvatskoj i svijetu. Teme nekih od predavanja koje će obraditi vrhunski domaći i strani predavači su: «Gillette – utjecaj vrhunskih sportaša na izgradnju branda», «Brandiranje sportske institucije», «Zakon o Športu – prednosti i mane za ulagače», «Brandiranje grad kroz sport», «Odnos države i sponzora prema sportašima», «Kako prepoznati talente za ulaganje», «Uloga medija i marketinga u izgradnji prepoznatljivog sportskog branda» i brojne druge zanimljive teme.

Zbog velikog interesa javnosti te osoba iz sportskog i poslovnog svijeta namjera je organizatora da ova konferencija u budućnosti postane tradicionalno okupljanje sponzora i ulagača u hrvatski sport, ali isto tako i samih sportaša, sportskih djelatnika i zaljubljenika u sport.