ZAGREB, 19. svibnja 2008. - Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i INA industrija nafte d.d. potpisali su ugovor o suradnji. U nazočnosti predsjednika HOO-a Zlatka Mateše, ugovor su potpisali glavni tajn...

ZAGREB, 19. svibnja 2008. - Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i INA industrija nafte d.d. potpisali su ugovor o suradnji. U nazočnosti predsjednika HOO-a Zlatka Mateše, ugovor su potpisali glavni tajnik HOO-a Josip Čop i direktorica sektora korporativnih komunikacija INA-e mr. sc. Maja Zovko Miholić.

Potpisivanjem ugovora s HOO-om ugledna naftna kompanija INA obnavlja članstvo u olimpijskoj marketinškoj obitelji na godinu dana u vrijednosti od milijun kuna. Iskazujući na taj način visoki stupanj odgovornost i skrbi za športsku zajednicu u Hrvatskoj ulaganje tvrtke INA doprinos je razvitku športa na domaćoj i međunarodnoj športskoj sceni.

Hrvatski olimpijski odbor vođen načelima dobrog gospodara članstvo INA-e u hrvatskoj olimpijskoj marketinškoj obitelji prihvaća sa odgovornošću vrhovne športske institucije koja skrbi o programu javne potrebe športa državne razine, a posebice u godini Olimpijskih igara i pripremi za nastup hrvatske olimpijske delegacije za OI Peking 2008. godine.