Zagreb, 20. veljače 2008. - U sklopu međunarodnog sajma sporta i nautike koji se tradicionalno održava na Zagrebačkom velesajmu, izlagač je i Hrvatski olimpijski odbor(HOO). Štand u paviljonu broj 6....

Zagreb, 20. veljače 2008. - U sklopu međunarodnog sajma sporta i nautike koji se tradicionalno održava na Zagrebačkom velesajmu, izlagač je i Hrvatski olimpijski odbor(HOO). Štand u paviljonu broj 6., ove je godine u znaku Olimpijskih igara koje će se održati u kolovozu u Pekingu.

Posjetitelji zagrebačkog sajma mogu razgledati službenu sportsku opremu North Spirit tvrtke Magma za članove hrvatske olimpijske delegacije koja će putovati u Peking, upoznati se s evidentnim i potencijalnim olimpijskim kandidatima koji su predstavljeni na interaktivnom cd. Jednako takvu zanimljivost na ovogodišnjem sajmu čini predstavljanje buduće Hrvatske kuće u Pekingu zamišljene kao središnje mjesto susreta hrvatskih i kineskih gospodarstvenika, sportaša i njihovih stručnih stožera, te novinara za koje će se organizirati poseban press centar Hrvatskog olimpijskog odbora. Tjedan dana sporta i nautike okupio je 512 stranih iz 30 zemalja i domaćih izlagača.