Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) u četvrtak 3. svibnja 2007. godine potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji i produžili partnerski odnos na godinu dana u sklopu n...

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) u četvrtak 3. svibnja 2007. godine potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji i produžili partnerski odnos na godinu dana u sklopu novog olimpijskog ciklusa. Ugovor u vrijednosti milijun kuna potpisali su predsjednik HOO-a Zlatko Mateša i predsjednik Uprave RBA Zdenko Adrović koji je naglasio kako je Raiffeisenbank prepoznala vodeću ulogu HOO-a u razvoju sporta u Hrvatskoj u protekle dvije godine što je bio i razlog produženja poslovnog ugovora.

Predsjednik HOO-a Zlatko Mateša zahvalio se na uspješnoj dosadašnjoj međusobnoj suradnji kao i budućem ulaganju RBA u sport rekavši kako je banka pripremila i paket posebnih usluga za vrhunske sportaše koje se između ostalog odnose na osobno bankarstvo, investiranje te druge vrste bankarskih usluga. Raiffeisenbank Austria d.d, četvrta banka po veličini aktive u Hrvatskoj, dio svojih prihoda, osim u kulturu i humanitarne akcije, usmjerava i u sport, nadasve učinkovitog promicatelja Hrvatske u svijetu.