Peking, 4. kolovoza 2008. - U nazočnosti većine hrvatskih sportaša i službenih osoba koje su stigle u Peking, na svečanosti dobrodošlice hrvatske olimpijske delegacije, održanoj danas u Olimpijskom selu u Pekingu, svečano je podignuta hrvatska zastava. Plivači, veslači, kanuist Emir Mujčinović i prateće osobe te članovi Misije, predvođeni šefom Misije Damirom Šegotom ponosno su predstavljali hrvatsku olimpijsku delegaciju na ovoj svečanoj ceremoniji.

PEKING, 4. kolovoza 2008. - U nazočnosti većine hrvatskih sportaša i službenih osoba koje su stigle u Peking, na svečanosti dobrodošlice hrvatske olimpijske delegacije, održanoj danas u Olimpijskom selu u Pekingu, svečano je podignuta hrvatska zastava. Plivači, veslači, kanuist Emir Mujčinović i prateće osobe te članovi Misije, predvođeni šefom Misije Damirom Šegotom ponosno su predstavljali hrvatsku olimpijsku delegaciju na ovoj svečanoj ceremoniji.

Dogradonačelnica Olimpijskog sela u Pekingu Chen Hong poželjela je dobrodošlicu hrvatskim sportašima rekavši kako se nada da će se u slijedećih 25 dana osjećati kao kod kuće. Nakon razmjene poklona, gradonačelnica Chen Hong poželjela je puno uspjeha i sreće hrvatskim sportašima na Olimpijskim igrama kao i ugodan boravak u Selu. Uz intoniranje Lijepe naše, u međunarodnoj zoni Olimpijskog sela u Pekingu podignuta je hrvatska zastava.