PEKING, 30. srpnja 2008. – Predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, posjetio je danas Olimpijsko selo u Pekingu, te iznio svoje prve dojmove nakon obilaska stambenog bloka A1 u kojem je smještena hrvatska olimpijska delegacija: "Sve odlično funkcionira, sobe su prostrane, čak i u velikim osmerokrevetnim apartmanima, od kojih svaki ima po tri kupaonice.

PEKING, 30. srpnja 2008. – Predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, posjetio je danas Olimpijsko selo u Pekingu, te iznio svoje prve dojmove nakon obilaska stambenog bloka A1 u kojem je smještena hrvatska olimpijska delegacija:
„Sve odlično funkcionira, sobe su prostrane, čak i u velikim osmerokrevetnim apartmanima, od kojih svaki ima po tri kupaonice. Selo je prekrasno, a kako sam čuo i sportaši su zadovoljni. Ipak nam je to najvažnije“.
Tijekom posjeta Selu, sportaši su bili na treninzima, a prema izvješću dr. Marka Prenđe, člana zdravstvenog tima delegacije, trenutačno nema zdravstvenih problema u delegaciji. Tijekom večeri pao je ljetni pljusak, pa se sutra očekuje bistrije i malo lakše vrijeme, bez previše vlage u zraku.