ZAGREB, 4. veljače 2009. – Šest nacionalnih olimpijskih odbora podnijelo je zahtjev za kandidaturu 2. Olimpijskih igara mladih 2014. godine, objavio je u srijedu Međunarodni olimpijski odbor. To su nacionalni olimpijski odbori Kine, Indonezije, Meksika, Maroka, Poljske i Turske. Dio NOO-a zatražio je produljenje roka za prijavu grada kandidata, dok su ostali predložili i gradove potencijalne organizatore OIM-a 2014. – Jakarta (Indonezija), Nanjing (Kina) i Poznan (Poljska). MOO je produžio rok za prijavu gradova kandidata do 1. travnja 2009. godine. Konačnu odluku o gradu domaćinu 2. OIM-a, Međunarodni olimpijski odbor donijet će na svojoj 122. sjednici koja će se održati u Vancouveru u veljači 2009. godine.

ZAGREB, 4. veljače 2009. – Šest nacionalnih olimpijskih odbora podnijelo je zahtjev za kandidaturu 2. Olimpijskih igara mladih 2014. godine, objavio je u srijedu Međunarodni olimpijski odbor. To su nacionalni olimpijski odbori Kine, Indonezije, Meksika, Maroka, Poljske i Turske.
Dio NOO-a zatražio je produljenje roka za prijavu grada kandidata, dok su ostali predložili i gradove potencijalne organizatore OIM-a 2014. – Jakarta (Indonezija), Nanjing (Kina) i Poznan (Poljska). MOO je produžio rok za prijavu gradova kandidata do 1. travnja 2009. godine. Konačnu odluku o gradu domaćinu 2. OIM-a, Međunarodni olimpijski odbor donijet će na svojoj 122. sjednici koja će se održati u Vancouveru u veljači 2009. godine.