XVIII. MI Tarragona 2018.

Osamnaesto izdanje Mediteranskih igara, multisportskog natjecanja priznatog sa svim svojim posebnostima i od Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO), ove će se godine održati u katalonskom gradiću Tarragoni (Španjolska) od 22. lipnja do 1. srpnja. Prema aktualnom stanju prijava, hrvatsko sportsko izaslanstvo u Tarragoni će brojati stotinjak natjecatelja (34 sportašice i 66 sportaša) u 24 sporta i sportske discipline. Najviše predstavnika dat će odbojka, s muškom i ženskom reprezentacijom (12+12) u dvoranskoj inačici i jednim parom na pijesku. U momčadskoj konkurenciji prijavljeni su nam još samo rukometaši.

 

Službena web stranica Igara

Zagreb, 4. svibnja 2018. - Na XVIII. mediteranskim igrama u španjolskoj Tarragoni (od 22. lipnja do 1. srpnja) prvi put će na programu biti i triatlon, a debitantskom prezentacijom ovog zahtjevnog sporta na tradicionalnoj multisportskoj priredbi, jednako su zadovoljni i domaćini Igara i vodstvo Međunarodne triatlonske federacije (ITU).

Zagreb, 18. travnja 2018. - Osamnaesto izdanje Mediteranskih igara, multisportskog natjecanje sportaša iz država s triju kontinenata, priznatog sa svim svojim posebnostima i od Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO), ove će se godine održati u katalonskom gradiću Tarragoni (Španjolska) od 22. lipnja do 1. srpnja.